Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. září 2020 19:15
Čas čtení 1:01
Adam Novosad

Teenagerka se kvůli TikToku předávkovala léky na alergii a zemřela. Chtěla užít co nejvíce pilulek, aby halucinovala

NEWS
Uložit Uložené

Sociální síť se dostává do stále větších problémů.

Mladá teenagerka z amerického Oklahoma City zemřela poté, co se předávkovala lékem Benadryl obvykle využívaným jako léčivo proti alergiím. Nepředávkovala se jím však bezdůvodně, prý chtěla pouze vyzkoušet výzvu, kterou našla na sociální síti TikTok, píše Daily Mail.

Doporučeno
Takto Mike Tyson likvidoval své soupeře: Podívej se na 10 brutálních knockoutů legendárního boxera Takto Mike Tyson likvidoval své soupeře: Podívej se na 10 brutálních knockoutů legendárního boxera 1. září 2020 16:46

Na TikToku vymýšlejí lidé z celého světa výzvy, které obvykle neobsahují žádné výrazné riziko zranění či smrti, avšak i na této platformě můžeš najít nebezpečný obsah. Od května se tak šířila výzva Benadryl challenge, jejímž cílem je vzít si co nejvíce tablet tohoto přípravku, aby člověk začal halucinovat a zažil trip podobající se účinkům drog.

Domů
Sdílet
Diskuse