Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
4. září 2020 14:57
Čas čtení 0:35
Dominik Vetrák

V seriálu Star Trek: Discovery uvidíme první transgender herce. Roli dostal i herec z The Last of Us 2

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

3. série Star Trek Discovery bude revoluční.

Úspěšný sci-fi seriál Star Trek: Discovery zažije ve své 3. sérii menší hereckou revoluci. IndieWire informuje o ohlášení přímo z řad CBC Access, tedy tvůrců seriálu. Dozvěděli jsme se, že ve 3. sérii si zahrají transgender herci a také herci mimo běžného rodové spektrum. Jsou jimi Blu del Barrio a Ian Alexander.

Blu del Barrio ztvární postavu Adir. Stejně jako Blu, i Adir bude postava mimo klasický, binární systém pohlaví/pohlavní identity. To platí i pro Iana Alexandera, který si zahraje Graye z rodu Trill.

Doporučeno
Filmy o Batmanovi byly vždy nezapomenutelné. Těchto 10 zajímavostí o nich ale (možná) ani netušíš Filmy o Batmanovi byly vždy nezapomenutelné. Těchto 10 zajímavostí o nich ale (možná) ani netušíš 29. srpna 2020 17:09

Ian Alexander je první asijsko-americký transgender herec v americké televizi. Znát ho můžeš jako Black-Vu ze seriálu OA, ale zejména jako postavu jménem Lev z The Last of Us: Part II. Lev ve hře ztvárnil chlapce, který musel odjakživa bojovat s tím, že má ženské tělo a jeho klan ho za jeho transgender identitu chce umučit a zabít. 3. série Discovery se dočká své premiéry už 15. října.

Domů
Sdílet
Diskuse