Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. září 2020 17:23
Čas čtení 0:46
Adam Novosad

VIDEO: Takto probíhalo opětovné zadržení Aleny Zsuzsové

NEWS
Uložit Uložené

Policie zveřejnila video z opětovného zadržení Aleny Zsuzsové.

Specializovaný trestní soud v Pezinku ve čtvrtek zprostil obžaloby Alenu Zsuzsovou i Mariana Kočnera. Senát rozhodl, že předložené důkazy nemají dostatečnou váhu na odsouzení obou obžalovaných z objednávky vraždy novináře Jána Kuciaka a jeho snoubenky Martiny Kušnírové.

Doporučeno
KAUZA KUCIAK: Marian Kočner a Alena Zsuzsová jsou v případě vraždy Jána Kuciaka nevinní KAUZA KUCIAK: Marian Kočner a Alena Zsuzsová jsou v případě vraždy Jána Kuciaka nevinní 3. září 2020 10:50

Rozsudek sice Alenu Zsuzsovou i Mariana Kočnera osvobodil, ale oba zůstávají ve vazbě. První jmenovaná se na svobodu nedostala, protože stále je obžalovaná v případech několika vražd.

Zsuzsová měla zprostředkovat vraždu Lászla Basternáka, který byl kdysi primátorem Hurbanova, ale obžalovaná je i z příprav vražd prokurátorů Maroše Žilinka, Petra Šufliarsky a advokáta Daniela Lipšice.

 

AUTENTICKÉ ZÁBERY Z OPÄTOVNÉHO ZADRŽANIA ALENY ZS.

Posted by Polícia Slovenskej republiky on Thursday, September 3, 2020

Po potvrzení rozsudku Specializovaného trestního soudu tak Zsuzsová vyšla z brány věznice v Leopoldově se svými osobními věcmi v několika taškách, ale okamžitě ji zadrželi kukláči se samopaly. Zsuzsovou posadili do stříbrné policejní dodávky a odvezli na sídlo NAKA v Nitře.

Kočner ve vazbě zůstává kvůli rozsudku v kauze padělání směnek, kde ho Specializovaný trestní soud před pár měsíci poslal do vězení na 19 let. Odvolal se sice na Nejvyšší soud, ale ten mu před začátkem léta potvrdil vazbu, protože se obával, že by Kočner mohl utéct nebo ovlivňovat svědky. 

Domů
Sdílet
Diskuse