Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. září 2020 13:21
Čas čtení 0:45
Dominik Vetrák

Robert De Niro je chamtivý producent. V akční komedii se pokouší zabít svou hereckou hvězdu kvůli pojistnému podvodu

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

The Comeback Trailer má venku první trailer a my jsme nadšeni.

Robert De Niro se nedávno přihlásil o slovo s trailerem na komedii The War With Grandpa. Moc nás ale neuchvátí, což však napravuje dalším trailerem. Znovu jde o komedii, akorát tentokrát vypadá mnohem slibněji. Jmenuje se The Comeback Trailer a kromě De Nira v ní uvidíme i Morgana Freemana, Tommyho Lee Jonese, Zacha Braffa, Emile Hirsche či Eddieho Griffina

Robert De Niro si ve filmu zahraje chamtivého a zadluženého producenta. Po tragické smrti jednoho z herců jeho připravovaného filmu dostane nápad. Natočí fiktivní film a pojistí hlavní hereckou hvězdu na několik milionů. Následně se ho pokusí zabít v šílené akční scéně.

Doporučeno
Filmy o Batmanovi byly vždy nezapomenutelné. Těchto 10 zajímavostí o nich ale (možná) ani netušíš Filmy o Batmanovi byly vždy nezapomenutelné. Těchto 10 zajímavostí o nich ale (možná) ani netušíš 29. srpna 2020 17:09

Hercem je ale Tommy Lee Jones, a ten je nesmírně odolný. De Nirův producent tak přichází s jednou šílenou scénou za druhou. Skončit to může všelijak, ale bylo by vtipné, kdyby nakonec natočili skvělý akční film, ale nezdařil by se jim pojistný podvod. Trailer nás pozitivně překvapil. Na herce se dobře dívá, mají mezi sebou skvělou chemii a humor působí nenuceným dojmem.

Domů
Sdílet
Diskuse