Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. září 2020 15:44
Čas čtení 0:42
Daniel Kopejska

VIDEO: Sleduj, jak Tom Cruise skočil s motorkou z útesu

NEWS TOM CRUISE
Uložit Uložené

Herec známý pro své kaskadérské kousky, přidal do svého repertoáru jeden nový.

Tom Cruise se pustil do znovuobnoveného natáčení sedmého dílu Mission: Impossible doslova hlavou napřed. Natáčení přerušila koronavirová pandemie. Nyní se ale kamery opět rozjely a na internetu se objevilo video, kde herec ztvárňující Ethana Hunta skáče s motorkou ze skály. Následně po několikavteřinovém pádu z hory Helsetkopen se mu otevírá padák, informuje Aktuálně.

Už sedmý díl série o agentovi se momentálně natáčí v Norsku. Tom Cruise už za sebou má několik podobných kousků. Například se držel vzlétajícího letadla, lezl pomocí přísavek po nejvyšší budově světa nebo se držel podvozku jedoucího náklaďáku. Tomův kaskadérský dvojník se určitě samou nudou šťourá v nose, protože hollywoodský herec se rozhodně nebezpečí nebojí a riskuje mnohdy vše. Cruise také krom Mission: Impossible dělá ještě na nové adaptaci filmu Top Gun a nebo na filmu Na hraně zítřka. 

Doporučeno
10 zajímavostí o Tomu Cruisovi. Toto jsi o něm (možná) nevěděl 10 zajímavostí o Tomu Cruisovi. Toto jsi o něm (možná) nevěděl 3. července 2020 14:35
Domů
Sdílet
Diskuse