Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. září 2020 20:18
Čas čtení 0:52
Viktor Kniš

Kanye West měl bolesti ruky, natočil video, jak mu píchají injekci: Příliš mnoho psaní na telefonu, brácho

OSOBNOSTI
Uložit Uložené

Kanye West podstoupil pravděpodobně nepříliš vážný zákrok u lékaře, kterým se pochlubil na sociální síti a trochu si zavtipkoval na vlastní účet.

Kanye West momentálně na sociální síti řeší svůj zdravotní stav, který se týká zranění ruky v oblasti zápěstí. Na Twitteru zveřejnil i video, jak mu v ambulanci aplikují do ruky kombinaci lidokainu a dexamethasonu. Raper pravděpodobně řešil u lékaře zánět, podle všeho se však o něj fanoušci nemusejí bát, protože si sám na vlastní adresu zavtipkoval. 

V popisu ke snímku z rentgenu napsal, že zranění mu pravděpodobně způsobilo to, že tráví příliš mnoho času psaním zpráv na smartphonu.

Zranění přichází jen pár dní poté, co se Kanye West připomněl fanouškům živou prezentací v rámci svého projektu Sunday Service. V Atlantě měl připravený i speciální program, který zahrnoval procházení se po vodě jako Ježíš Kristus. Ve skutečnosti byla těsně pod hladinou pevná platforma, která mu umožnila dosáhnout tohoto efektu. Za vystoupení si vysloužil pochvalu i od kněžích.

Doporučeno
Co si obléká Paulie Garand na shows a co zvláštního ukázal fanoušek Restovi? Sleduj nový díl REFRESHER Backstage Co si obléká Paulie Garand na shows a co zvláštního ukázal fanoušek Restovi? Sleduj nový díl REFRESHER Backstage 1. září 2020 12:43

Populární raper se uchází io post prezidenta Spojených států, jeho kandidatura však stále vyvolává více otázek a nenabízí konkrétní odpovědi. 

Zároveň má Kanye za sebou i několik náročných týdnů, které souvisely s jeho psychickým zhroucením, po kterém přiznal, že se několikrát pokoušel rozejít se svou manželkou Kim Kardashian. Vše nasvědčuje tomu, že je zpět v dobré formě, protože ho momentálně neopouští humor.

Zpět
Sdílet
Diskuse