Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. září 2020 21:52
Čas čtení 0:56
Viktor Kniš

Muž, který se vloupal k Eminemovi, ho přišel zabít. Tvrdí to samotný raper

NEWS EMINEM
Uložit Uložené

Ještě na přelomu dubna a května letošního roku se k Eminemovi vloupal člověk, který nejprve tvrdil, že ho chtěl jen navštívit.

Už v první polovině roku 2020 informoval portál TMZ o vloupání do domu Eminema. Incident se udál okolo čtvrt nad ránem, podle dostupných informací se do příbytku legendárního rapového veterána v rodném Detroitu vloupal 26letý fanoušek Matthew David Hughes právě v době, kdy ochranka kontrolovala přední vchod. Do domu měl vejít přes okno v kuchyni a dostal se až do obývacího pokoje. 

Původní verze obžalovaného fanouška byla, že chtěl prostě svého oblíbeného rapera vidět na vlastní oči. Podle aktuálních informací od novináře Nicka Perreaulta, který se zúčastnil soudního procesu, prý Matthew David Hughes přišel Eminema zabít. Citoval při tom slova vyšetřovatele přítomného v domě po vloupání. „Pan Mathers (Eminem) řekl, že mu Matthew Hughes řekl, že do domu přišel, aby ho zabil.“

Zpět
Sdílet
Diskuse