Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. září 2020 16:12
Čas čtení 0:24
Daniel Kopejska

Vyšel první trailer na film o Gottovi

NEWS FILM KAREL GOTT
Uložit Uložené

V ukázce dostaneme rychlý náhled do emotivního posledního roku zpěváka Karla Gotta.

Dva roky pracovala režisérka Olga Malířová Špátová na celovečerním dokumentárním filmu o mistrovi. Jedná se podle všeho o emotivní náhled do jeho soukromého života. K filmu se vyjádřila: „Myslím, že právě skutečnost, že procházel těžkou nemocí, je důvodem k tomu, že byl Karel ve svých názorech na život otevřený a pokorný.“ Natáčení probíhalo během posledního roku života Karla Gotta, který zemřel 1. října 2019.

Vyšel první trailer na film o Gottovi
Zdroj: Bontonfilm/Karel

Trailer, který má přes dvě minuty, nás provede některými stěžejními momenty dokumentu. Pár posledních vystoupení, návštěvy doktora, chvíle soukromí, vztahy s okolím, ale i něco z historie. To všechno bude obsaženo ve filmu, který má vstoupit do českých kin 15. října 2020.

Doporučeno
Duna dostává epický trailer. Hvězdní herci, špičkový režisér a vizuál, který tě ohromí Duna dostává epický trailer. Hvězdní herci, špičkový režisér a vizuál, který tě ohromí 9. září 2020 19:11
Domů
Sdílet
Diskuse