Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. září 2020 18:33
Čas čtení 1:23
Daniel Mikolášik

Roko Superstars ukončil rapovou kariéru. Bylo to šílených 9 let, co jsme ničili scénu, vzkazuje jeho manažer

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Mistr v dissovaní ostatních interpretů a legendární meme rapové scény oficiálně ukončuje kariérní pouť.

Roko Superstars po 11 letech oficiálně ukončil rapovou kariéru. Jeden z největších a nejvytrvalejších průbojníků na slovenské rapové scéně to uvedl před pár dny na svém oficiálním instagramovém profilu.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Štefan Lukáč (@rokosuperstarss),

Roko, vlastním jménem Štefan Lukáč, proslul díky pěvecké soutěži Česko-Slovenská SuperStar v roce 2009, kdy porotu zaskočil poměrně bizarním vystoupením. Zarapoval jim anglicky, německy, arabsky a čínsky. Jeho text však ani v jednom z těchto jazyků nedával smysl a vyzněl spíše komicky. Porotě na castingu předvedl i svébytný breakdance.

Doporučeno
Když jí bylo 12, unesl ji. Do jejích 16 let se s ní dvěstěkrát pokoušel o sex. Z neuvěřitelného případu Jan Broberg mrazí Když jí bylo 12, unesl ji. Do jejích 16 let se s ní dvěstěkrát pokoušel o sex. Z neuvěřitelného případu Jan Broberg mrazí 10. září 2020 10:23

Temperamentní Košičan získal patřičnou hodnost generál hvězdné roty a z jeho vystoupení se okamžitě stal virál. O dva roky později zkusil štěstí opět skladbou California Love od 2PACa a Dr. Dre. Videa z obou castingů mají na internetu miliony vidění a Roko si od té doby dokázal vybudovat vlastní fanouškovskou základnu.

Domů
Sdílet
Diskuse