Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. září 2020 20:33
Čas čtení 0:49
Daniel Mikolášik

Lidl představil další limitovanou kolekci oblečení. Při poslední se jejich tenisky dražily za 160 tisíc korun

MÓDA
Uložit Uložené

Po úspěšné kolekci oblečení od supermarketu přichází další. Řetězec tvrdí, že zájem lidí překonal jejich očekávání.

Německý obchodní řetězec Lidl už v červnu představil vlastní kolekci oblečení. Ta na první pohled vypadala dost bizarně, jednotlivé kousky se však vyprodaly do pár hodin. Několik z nich veřejnosti představili již v dubnu a okamžitě se staly nedostatkovým zbožím.

Snad největší zájem byl o modro-žluto-červené tenisky značky Esmara, jejichž retailová cena byla sice 400 korun, ale po tom, co se vyprodaly, se na některých aukčních portálech resellovaly i za 160 tisíc.

Doporučeno
Lidl představil limitovanou kolekci svého merche. Novému oblečení dominuje charakteristické logo Lidl představil limitovanou kolekci svého merche. Novému oblečení dominuje charakteristické logo 26. června 2020 18:31

Po velkém úspěchu, který prý nečekal ani samotný Lidl, se řetězec rozhodl přijít s další, v pořadí druhou módní kolekcí. Některé kousky jsou stejné, ale mezi sortimentem se nachází také řada nových designů a návrhů. V nabídce jsou trička, mikiny, legíny, pantofle, tenisky, ponožky, kšiltovky či sportovní doplňky.

Domů
Sdílet
Diskuse