Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. září 2020 20:06
Čas čtení 0:52
Daniel Kopejska

The Walking Dead skončí epickou 11. sérií. Daryl a Carol dostanou vlastní seriál

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Televizní drama seriál z prostředí zombie apokalypsy Živí mrtví bude mít poslední řadu. Dočkáme se jí v roce 2021.

Seriál běžící od roku 2010 zná konečně přibližné datum svého konce. Po dvanácti letech bude zakončen v roce 2022 prodlouženou sérií, která bude mít 24 dílů a finálně uzavře příběh přeživších hrdinů. Vysílání poslední řady můžeme očekávat někdy v roce 2021. Po jedenácti sériích seriál však nechce nechat své fanoušky bez další naděje.

Proto zároveň s koncem oznámili producenti spin-off s hlavními hrdiny seriálu. Daryl DixonCarol Peletier tak dostanou další čas na obrazovkách, na pokračování už se aktivně pracuje. Informuje o tom BBC. Norman Reedus, který hraje Daryla, se také v poslední době předvedl v hlavní roli hry Death Stranding od legendárního Hidea Kojimi.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

The Walking Dead’s final epic chapter. The Expanded Season 11 begins 2021.

Příspěvek sdílený The Walking Dead (@amcthewalkingdead),

Samotný seriál Walking Dead byl doprovázen dalšími seriálovými spin-offy, nebo třeba srdceryvnou stejnojmennou herní sérií od  studia Telltale. Příběh seriálu začíná během vypuknutí zombie apokalypsy a sledujeme osudy našich hrdinů. Nejznámější hlavní postava Andrew Lincoln, který ztvárnil policistu Ricka, opustila seriál v deváté sérii a od té doby otěže drží primárně Daryl. 

„Bude to velké finále, které povede k novým premiérám. Evoluce se blíží. Walking Dead žije,“ prohlásil producent a scénarista Scott M. Gimple, který na seriálu pracuje od samého začátku. Ve svých začátcích několikrát seriál stanovil v kabelové televizi nové rekordy v hodnocení a sledovanosti.

Doporučeno
Dokument Králové videa je zábavné retro, ale i poučné ohlédnutí za dobou, kdy si lidé museli filmy dabovat sami (Recenze) Dokument Králové videa je zábavné retro, ale i poučné ohlédnutí za dobou, kdy si lidé museli filmy dabovat sami (Recenze) 3. září 2020 15:56
Domů
Sdílet
Diskuse