Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. září 2020 17:31
Čas čtení 0:41
Tereza Šnajdrová

Nového alba Billie Eilish se fanoušci jen tak nedočkají

NEWS
Uložit Uložené

Muzikant Finneas O'Connell, kterého celý svět zná spíše jako bratra slavné popové zpěvačky Billie Eilish, přišel se špatnou zprávou. Ačkoliv mnoho hudebníků čas strávený v karanténě věnovalo právě vydání nových věcí, u Billie Eilish je tomu jinak.

Finneas O'Connell, známý spíše jako bratr Billie Eilish, se již od začátku hudebně podílí na tvorbě jeho mladší sestry. Při jednom z rozhovorů nyní objasnil odpověď na otázku, jak to vypadá s novou deskou a fanoušky jeho odpověď rozhodně nepotěší. Ačkoliv nynější pandemická situace ve světě tlačí mnoho umělců právě k vydávání desek, u Billie je tomu trochu jinak. 

Doporučeno
Billie Eilish je zamilovaná jen do své budoucnosti, samota je jí souzena Billie Eilish je zamilovaná jen do své budoucnosti, samota je jí souzena 31. července 2020 8:46

Na nových věcech dvojice sice pracuje, ale žádné album v současné době nechystá. V rozhovoru pro Herald Sun Finneas O'Connell uvedl, že nové album, dokud pandemie koronaviru neskončí, rozhodně nebude. „Chceme aby to byla deska, na kterou všichni tančí v ulicích,“ přiblížil a pokračoval: „Nepřejeme si, aby se z alba stala trapná koronavirová nahrávka.“

Čekání na nový počin této sourozenecké dvojice si naštěstí mohou fanoušci zpříjemnit například skladbou No Time To Die, která se stala soundtrackem k bondovskému filmu Není čas zemřít. Billie Eilish v ní ukázala svoji jemnost, jež rozhodně posluchače nenudí a dostala se díky ní na přední příčky nejrůznějších hitparád. V jakém duchu se ponese nová deska je tedy ve hvězdách. Nezbývá než doufat, že se to již brzy dozvíme.

Domů
Sdílet
Diskuse