Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. září 2020 10:33
Čas čtení 0:32
Tereza Šnajdrová

Ticketstream si vystřelil z ministra zdravotnictví Adama Vojtěcha

NEWS ADAM VOJTĚCH KONCERTY KORONAVIRUS
Uložit Uložené

Ticketstream přidal do prodeje vstupenky na akci s názvem Comeback 2020, čímž naráží na nová koronavirová opatření, která ve středu večer oznámil ministr zdravotnictví Adam Vojtěch.

Vláda v úterý večer oznámila nová opatření proti koronaviru, která opět zasáhnou hudební průmysl, což může mít pro mnoho pořadatelů fatální důsledky. Jedna z tuzemských ticketingových společností si to nenechala líbit a do prodeje zařadila vstupenky na akci s názvem Comeback 2020, který by měl ministru zdravotnictví Adamu Vojtěchovi po účasti v soutěži SuperStar zajistit návrat na pódia.

Doporučeno
Česko hlásí další rekord, přibylo 2 139 nakažených. Během září zemřelo skoro 60 lidí Česko hlásí další rekord, přibylo 2 139 nakažených. Během září zemřelo skoro 60 lidí 17. září 2020 6:41

Jedná se samozřejmě o fiktivní událost, pomocí níž se společnost Ticketstream snaží poukázat na nesmyslnost nových opatření, která nově zakazují prodej vstupenek na stání u vnitřních akcí. Koncert má omezenou kapacitu, a to pouhopouhých 10 vstupenek, což je podle Adama Vojtěcha povolené množství účastníků tzv. akcí na stání.

Ticketstream zároveň datem události vyzval Adama Vojtěcha k odstoupení z jeho funkce. Dle jeho slov by se měl ministr zdravotnictví po neuvěřitelných výkonech odebrat na ústup a raději se vrátit na pódia. 

Domů
Sdílet
Diskuse