Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. září 2020 22:58
Čas čtení 0:52
Ondřej Jarůšek

Dirty talking, slovenština a sebevědomí. Co nejvíc vzrušuje Čechy a Češky na jejich protějšku?

PODCASTY LOVE IS ON THE AIR
Uložit Uložené

Máme pro tebe bonusový díl podcastu Love is on the air.

 

Odebírej nás na Spotify

Partnerské vztahy mohou být zrádné a plné úskalí, naštěstí je tu ale náš podcast Love is on the air. V něm se naši odborníci na slovo vzatí doktorka Nikita a docent Zach pravidelně ponořují do nejrůznějších témat, které se vztahy souvisí.

Tématem posledního dílu se staly povahové rysy, které nás na protějšku nejvíce vzrušují. Naši moderátoři se v úterní epizodě podělili o řadu vlastní poznatků, názorů a zkušeností, no a jelikož je tento podcast založen také na interakci s diváky, nyní opět dáváme prostor našim posluchačům a posluchačkám, aby se podělili o vlastní příběhy

Doporučeno
Striptérka Syybila: Vydělávám jako někdo, kdo je 20 let ve firmě. OnlyFans mi platí nájem (Rozhovor) Striptérka Syybila: Vydělávám jako někdo, kdo je 20 let ve firmě. OnlyFans mi platí nájem (Rozhovor) 16. září 2020 16:54

Od fanoušků nám opět přišlo hned několik zajímavých zpráv a právě těm je dnešní bonusová epizoda věnována. A co všechno se v ní dozvíš? Zjistili jsme kupříkladu to, že některé z našich posluchačů vzrušuje slovenština, dirty talk nebo dokonce dětinské chování. Doslechneš se i to, jakou hláškou muž sbalil svou nynější manželku. Čeká toho na tebe ale i spousta dalšího.

Pokud ti náhodou unikl některý z našich předešlých dílů, doporučujeme to napravit. O porci dobrých rad s dávkou zábavy je totiž vždy postaráno. Dříve jsme probírali například to, co jsou tiší zabijáci vztahů, jak vypadají nejbizarnější erotické hračky nebo taky to, kdy je nejlepší jet na první společnou dovolenou. Přejeme příjemný poslech!

Domů
Sdílet
Diskuse