Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. září 2020 21:44
Čas čtení 0:46
Martin Mičuda

Potvrzeno! Hyundai i30 N dostane po faceliftu očekávaný 8stupňový automat

Potvrzeno! Hyundai i30 N dostane po faceliftu očekávaný 8stupňový automat
Zdroj: <a rel="nofollow noopener" target="_blank" href="https://www.hyundai.news/eu/model-news/new-hyundai-i30-n-will-feature-new-design-and-dual-clutch-transmission/" onclick="gaTrack('article', 'bottom', 'source');">hyundai.news</a>
TECH
Uložit Uložené

K samotnému odhalení přijde v průběhu příštích týdnů.

Hyundai začátkem roku představil modernizovanou podobu úspěšného modelu i30, na facelift vrcholné varianty i30 N však nadále čekáme. To nám ale nyní zkracuje hrstka oficiálních informací, které nám automobilka podsouvá. K samotnému odhalení dojde za několik týdnů, díky prvním záběrům už ale nyní víme, jak bude nezvyklé Nko vypadat.

Největšími optickými změnami projde přední část, kde se nastěhují skutečně vyzývavá full-LED světla s přísnou grafikou. Po vzoru běžné i30, i N dostane větší, širší masku a zároveň i agresivnější nárazníky. V nabídce se ocitne nový modravý odstín karoserie či specifické 19" disky kol. Pozornému oku neujde ani nová grafika koncových LED světel, bohužel směrovky a couvací světlo bude nadále zastřešovat halogenová žárovka. Více ale zaujmou značně větší koncovky výfuku a rozměrnější difuzor.

Domů
Sdílet
Diskuse