Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. září 2020 9:16
Čas čtení 0:34
Viktor Kniš

Čo najtrápnejšie si Slováci zažili pri balení a ako dievča určite nezaujmeš? Zážitkov majú mladí ľudia viac než dosť

REFRESHER
Uložit Uložené

Ženy nenávidia veľké ego a veci z New Yorkeru.

Posledné teplé dni tohto roka sme využili na to, aby sme vybehli do ulíc Bratislavy a mladých ľudí sa opýtali na jednu z obľúbených tém – vzťahy. Zaujímalo nás, ako sa muži snažia zaujať baby v snahe zbaliť ich, zároveň sme sa žien pýtali, čo im na snaživých baličoch najviac vadí.

Vo všeobecnosti však platí, že keď budeš skromný, úprimný a máš aspoň trochu vkus, určite nemôžeš spraviť krok vedľa. Ženám vadí, keď majú muži veľké ego a myslia si o sebe viac, než by bolo zdravé. 

Niektorí mladí nám aj v praxi ukázali, ako je podľa nich najlepšie zbaliť babu, dočkali sme sa však aj jedného praktického príkladu, ktorý hovorí za všetko. Jedna z respondentiek nám prezradila, že ju raz chalan pozval von, lebo sa chcel o nej dozvedieť trochu viac, nakoniec však celý večer rozprával len o sebe. Viac už ale v samotnom videu. 

Domů
Sdílet
Diskuse