Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. září 2020 9:39
Čas čtení 0:51
Tereza Šnajdrová

Billie Eilish začne prodávat panenky inspirované jejími videoklipy

NEWS
Uložit Uložené

Oblíbená zpěvačka Billie Eilish navrhla panenky, které jsou inspirované jejími videoklipy Bad Guy a All The Good Girls Go To Hell. Do prodeje půjdou na konci listopadu.

Nejen mladou generací oblíbená americká zpěvačka Billie Eilish se v karanténě rozhodla věnovat něčemu trochu jinému, než je hudba. Jak sama před nedávnem oznámila, nové album v době koronaviru rozhodně vydávat nebude a místo toho přichází na trh s postavičkami, které jsou inspirované jejími klipy ke skladbám Bad Guy a All The Good Girls Go To Hell. Ty půjdou podle informací na jejím oficiálním webu do prodeje 27. listopadu.

Doporučeno
Nového alba Billie Eilish se fanoušci jen tak nedočkají Nového alba Billie Eilish se fanoušci jen tak nedočkají 15. září 2020 17:31

Po úspěšné kolaboraci s firmou Fender, kdy si fanoušci mohli zakoupit speciální vlastnoručně podepsané ukulele, přichází Billie Eilish na trh s dalším nápadem. Tím jsou panenky, které vznikly ve spolupráci s Playmates Toys a Bravado, a jsou inspirovány videoklipy k songům Bad Guy a All The Good Girls Go To Hell.

Postavička Bad Guy je vysoká více než 25 centimetrů, má žlutou kombinézu a dodává se v krabici, která kopíruje pozadí videoklipu ke stejnojmenné skladbě. All The Good Girls Go To Hell je o něco menší, měří něco málo přes 15 centimetrů a chlubí se odnímatelnými křídly.

Billie Eilish v karanténě opravdu nezahálí a stihla se také obout do oblíbeného youtubera Jakea Paula, který během epidemie sdílel videa z večírků, které pořádá ve svém sídle v Kalifornii. „Zvláštní...já jsem již půl roku neobjala své nejlepší přátele a vy si užíváte na večírku,“ okomentovala situaci Billie a vyzvala svoje fanoušky, aby dodržovali všechna opatření proti šíření koronaviru.

Domů
Sdílet
Diskuse