Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. září 2020 8:45
Čas čtení 0:50
Miriam Rumanková

Tom Cruise se díky novému filmu skutečně dostane do vesmíru

NEWS FILM NASA TOM CRUISE
Uložit Uložené

Očekávaný projekt je zatím bez názvu.

Novinka by měla být akční a dobrodružná, přičemž to bude první hraný celovečerní film natočený ve vesmíru. Tom Cruise poletí do vesmíru už příští rok v říjnu, informoval o tom Space Shuttle Almanac prostřednictvím Twitteru.

O připravovaném projektu jsme se dozvěděli už v květnu tohoto roku, ale ještě nebylo jasné, kdy a s kým herec do vesmíru vycestuje. Tom Cruise na projektu pracuje spolu s NASA a Elonem Muskem. Nadcházející projekt zatím nemá ani název, ale půjde o historicky první film natočený ve vesmíru.

Doporučeno
Svět Marvelu: Vymění Chadwicka Bosemana v roli Black Panthera nový herec, nebo se zruší všechna pokračování? Svět Marvelu: Vymění Chadwicka Bosemana v roli Black Panthera nový herec, nebo se zruší všechna pokračování? 15. září 2020 16:03

Oznámení o přípravě začátkem roku se setkalo s velkým nadšením i proto, že o samotném herci je známo, že rád posouvá své herecké hranice na maximum.

Space Shuttle Almanac, který se věnuje všem příběhům souvisejícím s vesmírem, potvrdil, že projekt Cruise dostal od všech zúčastněných stran zelenou. Tento tweet zdůrazňuje, že velitel Michael Lopez-Alegria, který je držitelem dvou rekordů NASA v oblasti výstupů do vesmíru, bude pilotovat vesmírnou stanici Axiom na turistické misi v říjnu 2021. Když Axiom vyrazí do vesmíru, budou na palubě Cruise i režisér Doug Liman.

Domů
Sdílet
Diskuse