Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. září 2020 13:23
Čas čtení 2:31
Daniel Kopejska

O osudu soutěžících v pořadu MasterChef rozhodovaly celebrity a chaos v kuchyni

ZAJÍMAVOSTI KAPITÁN DEMO
Uložit Uložené

V úterý byl odvysílán 30. díl milované kuchařské show MasterChef. Soutěžící se poprali s vařením v zajeté restauraci U Matěje a prezentovali tříchodové menu šestici celebrit.

Ve třicátém díle kulinářské soutěže MasterChef čekal zbývající šestici soutěžících nelehký úkol. Museli vařit v restauraci U Matěje, kterou založil v roce 2019 porotce Jan Punčochář. Ten ovšem ještě netušil, jakou paseku mu šestice v kuchyni nadělá.

Šestice byla již tradičně rozdělena na modrý a červený tým. Kapitánem červených se stal Roman a do své skupiny si vzal Pavla a Ivku. Role modrého kapitána se zhostil Pepa a naverboval Chili a Pavlínu. Boj o titul MasterChefa a půl milionu korun pokračoval dílem plným chaosu a zmatku.

Doporučeno
Tvoje tvář má známý hlas: Erika Stárková v roli Nicki Minaj rapovala stejně dobře jako originál Tvoje tvář má známý hlas: Erika Stárková v roli Nicki Minaj rapovala stejně dobře jako originál 21. září 2020 12:11

První výzva

V první výzvě dostali soutěžící za úkol obsloužit hosty restaurace v obědové špičce. Nikdo z přítomných však neměl s prací v kuchyni zkušenosti a tudíž vše začínalo katastrofálně, lidé čekali na jídlo dlouho a v několika případech ho i vraceli s různými kazy.

Domů
Sdílet
Diskuse