Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. září 2020 20:04
Čas čtení 0:48
Viktor Kniš

Fašisté mají mozek šimpanze, nedělám hudbu pro jednoduché posluchače rádia. Pil C udělal seznam věcí, které jsou mu ukradené

HUDBA
Uložit Uložené

Pil C zveřejnil před pár dny na Instagramu výzvu, kde fanouškům napsal, že pokud zvládnou napsat 10 tisíc komentářů pod jeho fotku, zveřejní nikdy nevydaný track.

Pil C se po novince s názvem Hawaii vrací zpět ke starší tvorbě, konkrétně k tracku MP2, který je pokračováním stejnojmenné skladby z prvního alba Hype. Tato věc vznikla přibližně před rokem a půl, koncepčně ani kvalitativně se však autorovi nehodila na žádný projekt.

„Původně jsem to nechtěl dávat ven, protože mi to nepasovalo do konceptu na 2086, přece jen, mám vyšší nároky a toto je dost jednoduchá a přímá věc. Říkám si, co s tím, tak jsem to nechal zestárnout v šuplíku, ale pak jsem to pouštěl jen tak lidem a říkali mi, ať to dám ven,“ popisuje Pil C důvody, proč skladbu nejprve nevydal a nakonec se rozhodl pro opak.

Doporučeno
Melancholický Joji nás s sebou vzal na kolotoč nálad a pocitů. Vydává očekávané album Nectar (Recenze) Melancholický Joji nás s sebou vzal na kolotoč nálad a pocitů. Vydává očekávané album Nectar (Recenze) 25. září 2020 16:42

„Dal jsem výzvu, aby mi lidi dali 5 tisíc komentů, dali to za 40 minut, dal jsem 10 tisíc, dali to za necelý den, kdybych dal 20 tisíc komentů, dají to také. Tak jsem to je*nul ven, mám p*či,“ dodává Pil C pro Refresher příznačně k názvu samotné skladby.

V tomto případě jsme se nedočkali žádného vizuálu a v konečném důsledku ani umístění na YouTube.

Na základě Instagramu máme možnost vidět, že Pil C stále pracuje na nových věcech a tráví hodně času ve studiu, očekáváme tedy, že se nejpozději po novém roce přihlásí s novým projektem.

 

Zpět
Sdílet
Diskuse