Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. září 2020 9:24
Čas čtení 0:50
Daniel Mikolášik

Filipínský boxer a politik Manny Pacquiao vyzval Conora McGregora. Ir tvrdí, že to pro něj bude pocta

SPORT UFC
Uložit Uložené

Kdo vyhraje?

Filipínský boxer a senátor Manny Pacquiao vyzval na boxerský zápas snad nejznámějšího MMA zápasníka Conora McGregora. Ten na výzvu okamžitě reagoval pozitivně a kromě jejího přijetí na Twitteru uvedl, že pro něj skutečná pocta setkat se v ringu s jedním z největších boxerů současnosti. 

Doporučeno
10 hororových zranění v MMA: Podívej se, jakou bolest profesionální bojovníci dokáží vydržet 10 hororových zranění v MMA: Podívej se, jakou bolest profesionální bojovníci dokáží vydržet 20. září 2020 14:00

„Bude mi velkou ctí, že budou moci nastoupit proti dvěma z nejlepších boxerů moderní éry,“ stálo v tweetu. Tím druhým byl Floyd Mayweather, s nímž Conor boxoval před pár lety. Jak informuje Sport Bible, zápas by se měl uskutečnit příští rok v některé ze zemí Blízkého východu.

Jednačtyřicetiletý Pacquiao, který se kromě sportu věnuje už i politice na úrovni senátu Filipín, měl naposledy zápas v boxu ještě loni v červenci, když se mu podařilo získal titul organizace WBA ve velterové váze v souboji proti Keithu Thurmanovi.

Domů
Sdílet
Diskuse