Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. září 2020 14:32
Čas čtení 0:49
Matej Krajčovič

Pracovníci metra si pod stanicí v centru Manhattanu udělali tajný byt. Objevili ho až po pár měsících

NEWS
Uložit Uložené

Uvnitř nechyběla telka, lednička, postel a pivo.

New York patří k nejdražším městům na světě a pokud bys chtěl bydlet přímo v srdci Manhattanu, měsíčně by tě to stálo pořádný balík peněz.

Trojice pracovníků metra podle CNN tento problém vyřešila po svém. Malou místnost přímo pod železniční stanicí Grand Central Terminal přebudovali na miniaturní byt.

Užívali si komfort se základním nábytkem, ledničkou, mikrovlnkou a dokonce i televizí namontovanou na stěně a pohodlnou postelí.

„Hodně Newyorčanů sní o pohodičce se studeným pivem v některé z hlavních částí manhattanského realitního trhu, speciálně takto blízko k dopravní přepravě. Ale jen málokdo by měl chuť na tajnou místnost, ze které si vytvoří vlastní doupě udržované zdroji Metropolitan Transportation Authority a na náklady našich cestujících,“ napsala Carolyn Pokorny z organizace, která ve městě spravuje metro a je docela známá zábavnou komunikací na sociálních sítích.

Domů
Sdílet
Diskuse