Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. září 2020 19:35
Čas čtení 0:42
Ondřej Jarůšek

Paulie Garand to sellí jako Pablo a nepatří nikomu. Pusť si žhavou novinku s originálním klipem

HUDBA ČESKÝ RAP
Uložit Uložené

Člen labelu Ty Nikdy přináší fanouškům nový klip.

Paulie Garand po dnešním avizování na svém instagramovém profilu vydal nový singl s názvem Pablo, který je zároveň doprovázen i originálním klipem. O ten se postaral známý režisér Ondřej Kudyn a pod produkci novinky se podepsal Marcell. Fanoušci pod videem vydaném na youtubovém kanále labelu Ty Nikdy chválí jak hudební, tak i vizuální složku a není se čemu divit. Vyzdvihnout je třeba také výkon mladého Františka Havránka.

Doporučeno
Fotr rapu James Cole se přiznal, že je Čech, gay, má pivní mozol a monopol na flow. G.O.A.T. je zm**ství na druhou Fotr rapu James Cole se přiznal, že je Čech, gay, má pivní mozol a monopol na flow. G.O.A.T. je zm**ství na druhou 23. září 2020 14:49

Člen týmu Ty Nikdy v novém tracku říká, že nepatří nikomu a dodává, že mu přijde k smíchu, když vidí, co v současné době dostává největší props. „Zaplatim si klip, ale nekoupím Benz, moje sloky maj hlavu patu, žádnej nonsense,“ rapuje dále Paulie v novince.

V letošním roce vydal Paulie společný projekt s DJ Wichem, který nese název Mezi prsty a nachází se na něm celkem 13 stop. Paulie nám nedávno prozradil, že s odezvou je velmi spokojený a překvapilo ho, že album cení i ti, u kterých by to zprvu ani nečekal.

Paulieho nezapomeň sledovat na sociálních sítích a navštívit můžeš také e-shop labelu, kde kromě desek a vinylů najdeš i bohatou nabídku merche.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Paulie Garand (@pauliegarand),

Domů
Sdílet
Diskuse