Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. října 2020 22:07
Čas čtení 0:33
Dominik Vetrák

Ms. Marvel ztvární nová herecká tvář. Hrdinka bude jednou z nejdůležitějších ve 4. fázi MCU a také první muslimkou v Marvelu

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Marvel obsadil svou nejnovější ženskou hrdinku.

Deadline informuje, že Marvel Studios obsadilo svou nejnovější ženskou hrdinku. Role Ms. Marvel aka Kamaly Khan se zhostí Iman Vellani, neznámá herečka, pro kterou bude seriál první profesionální rolí.

Hlavní postavou je Kamala Khan, pákistánsko-americká teenagerka žijící v New Jersey. Ms. Marvel se v roce 2014 stala první muslimskou hrdinkou od Marvelu, která dostala svůj vlastní komiks. V minisérii od Marvel Studios a Disney+ bude první muslimskou hrdinkou a zřejmě i postavou v Marvel Cinematic Universe (MCU). Kamala se později ukáže i v některých z celovečerních filmů v kinech.

Jejím idolem je Captain Marvel a díky svým schopnostem dokáže roztáhnout tělo do téměř jakéhokoliv tvaru či velikosti. Pokud chceš poznat postavu blíž, můžeš si zahrát hru The Marvel's Avengers, která vyšla v září a kde hraje Ms. Marvel hlavní roli. Minisérie Ms. Marvel se na Disney+ dočkáme zřejmě někdy v roce 2022.

Ms. Marvel si zahrá nová herecká tvár. Hrdinka bude jednou z najdôležitejších v 4. Fáze MCU
Zdroj: Marvel Studios/Marvel Comics
Zpět
Sdílet
Diskuse