Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. října 2020 19:23
Čas čtení 1:02
Ondřej Jarůšek

Společné bydlení může skončit katastrofou. Poslechni si tyto příběhy, které nám poslali fanoušci

PODCASTY LOVE IS ON THE AIR
Uložit Uložené

Máme pro tebe bonusovou epizodu podcastu Love is on the air.

Odebírej nás zdarma na Spotify

Společné bydlení může být skvělým krokem vpřed, který vztah posílí a posune jej na zcela novou úroveň. Ne vždy to však vyjde a po rozchodu přichází na řadu otázka, kdo z dvojice se bude muset z bytu odstěhovat. I takovým svízelným situacím se naši moderátoři doktorka Nikita a docent Zach věnovali v minulém díle podcastu Love is on the air, kde se ústředním tématem stalo právě společné soužití.

A jelikož při tvorbě podcastu klademe důraz také na interakci s našimi posluchači a posluchačkami, nyní přichází opět řada na vaše vlastní příběhy a poznatky na toto téma. Opět nám přišla ohromná spousta zpráv, za které vám děkujeme, a těm nejlepším je dnešní bonusová epizoda věnována. Pojďme tedy rovnou na to!

Doporučeno
Rapové hity, 47 knockoutů a šampion 4 váhových kategorií. Toto je legendární Roy Jones Jr., soupeř Mikea Tysona Rapové hity, 47 knockoutů a šampion 4 váhových kategorií. Toto je legendární Roy Jones Jr., soupeř Mikea Tysona 1. října 2020 17:08

A o jaké příběhy a zážitky se naši diváci podělili tentokrát? Čeká na tebe se například příběh o dívce, se kterou se její přítel rozešel dva dny poté, co se přestěhovali do nového bytu. Ona byla ale moc hodná na to, aby jej z bytu vyhodila. Dobře nedopadlo ani bydlení dalšího páru, který si po rozchodu dokonce rozděloval společně koupenou mouku. A jaké to je, když na zdech visí fotky ex? I to se dozvíš v nové bonusové epizodě.

A pokud si ve vztahu nevíš rady nebo se chceš prostě jen dobře pobavit, poslechni si i některou z našich předchozích epizod. Poradíme ti například to, jak se můžeš ve vztahu vyhnout stereotypu a věnovali jsme se například i tomu, zda opravdu existuje přátelství mezi mužem a ženou. Přejeme příjemný poslech!

Doporučeno
Matka se přišla pomazlit s dospělým synem, když zrovna ležel polonahý v posteli s přítelkyní Matka se přišla pomazlit s dospělým synem, když zrovna ležel polonahý v posteli s přítelkyní 21. srpna 2020 10:20
Zpět
Sdílet
Diskuse