Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. října 2020 11:19
Čas čtení 1:11
Tereza Šnajdrová

VIDEO: Podívej se, jak Adam Vojtěch zazpíval v Show Jana Krause

NEWS ADAM VOJTĚCH KORONAVIRUS
Uložit Uložené

Bývalý ministr zdravotnictví se díky Show Jana Krause vrátil před světla reflektorů a divákům pořadu zazpíval.

Je tomu jen pár týdnů, co ministra zdravotnictví Adama Vojtěch na jeho postu vystřídal epidemiolog Roman Prymula. Adam Vojtěch si z odchodu nic nedělá, dle jeho slov za rezignaci může také fakt, že měl již všeho dost. Ve středu večer byl pak odvysílán další díl oblíbené primácké Show Jana Krause, jejímž hostem byl právě i bývalý ministr. Přišla řeč na jeho účast v soutěži SuperStar a Vojtěch si nakonec i přes Prymulovo varování před pěveckými vystoupeními v pořadu zazpíval.

Doporučeno
ANALÝZA: Hůře než Česko pandemii zvládají už jen Španělé. Kde jsme udělali chybu? ANALÝZA: Hůře než Česko pandemii zvládají už jen Španělé. Kde jsme udělali chybu? 5. října 2020 16:32

Už jsem toho měl dost, byl jsem tam téměř tři roky. Pořád jsme se radili se všemi experty, i o víkendech. Ze začátku, na přelomu února a března, jsme toho moc nevěděli, jen jsme viděli, co se dělo v Číně, což bylo daleko, tak nás to ještě tolik nevzrušovalo. Ale pak přišla Itálie, kde byly přeplněné nemocnice. Ale o nemoci samotné jsme toho moc nevěděli, ani to, jak se šíří, a tak jsme trochu improvizovali,“ okomentoval odchod bývalý ministr.

Zpět
Sdílet
Diskuse