Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. října 2020 23:07
Čas čtení 0:27
Dominik Vetrák

Mandalorian a Baby Yoda se vracejí již za 3 týdny. Sleduj nové plakáty a akční záběry z trailerů

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Disney vypustilo nové televizní spoty a několik plakátů k 2. sérii The Mandalorian.

2. série The Mandalorian na Disney+ přichází už 30. října. Ten den bude mít premiéru první z 8 epizod. Disney si děj druhé série pozorně hlídá, a tak nevíme, co přesně máme od příběhu čekat. Potvrzeno máme akorát to, které postavy se vrátí.

Doporučeno
Korny Korona: V posteli jsem měl přes 500 žen, Pilsnerka kefuje nejlépe. Nepamatuji si den, kdy jsem neměl sex (Rozhovor) Korny Korona: V posteli jsem měl přes 500 žen, Pilsnerka kefuje nejlépe. Nepamatuji si den, kdy jsem neměl sex (Rozhovor) 11. října 2020 16:40

Samozřejmostí je Mandalorian s Baby Yodou, no a vrátí se k němu i parťáci Greef Karga a Cara Dune. Přidá se znovu i záporák Moff Gideon v podání Giancarla Esposita.

Disney+ uvolnilo pro 2. sérii několik nových plakátů a také nové televizní spoty. V nich najdeš i pár dosud neviděných záběrů, takže se na další díly můžeš skvěle navnadit. 2. sérii připravili Dave Fillon a Jon Favreau, kteří pracovali i na první. Nové části budou vycházet každý pátek. 

Domů
Sdílet
Diskuse