Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
15. října 2020 15:25
Čas čtení 0:29
Dominik Vetrák

Leonardo DiCaprio, Timotheé Chalamet, Jonah Hill a Ariana Grande si zahrajú v epickom vesmírnom sci-fi od Netflixu

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Režírovať a písať scenár pre Don’t Look Up bude Adam McKay.

O filme Don’t Look Up sme už písali v súvislosti s očakávanými filmami od najlepších hollywoodskych režisérov súčasnosti. Má ísť o veľkolepé vesmírne sci-fi od Netflixu, ktoré napíše, vyprodukuje a zrežíruje Adam McKay (Vice, Anchorman 2, The Big Short).

Vedeli sme, že jednu z hlavných rolí stvárni Jennifer Lawrence, dnes sa však herecký ansámbel rozrástol do hviezdnych výšin. K Lawrence sa pridávajú Leonardo DiCaprio, Cate Blanchett, Jonah Hill, Meryl Streep, Himesh Patel, Timothée Chalamet, Ariana Grande, Kid Cudi, Matthew Perry, Tomer Sisley a Rob Morgan.

Najväčším lákadlom je, samozrejme, DiCaprio. Jennifer Lawrence si v katastrofickom filme zahrá jednu z dvoch astronómov, ktorí sa pokúsia varovať Zem pred prichádzajúcou katastrofou. Podľa ich zistení sa totiž na našu planétu rúti meteorit, ktorý by mohol zničiť všetok pozemský život. 

Leonardo DiCaprio, Timotheé Chalamet, Jonah Hill a Ariana Grande si zahrajú v epickom vesmírnom sci-fi od Netflixu
Zdroj: Paramount
Domů
Sdílet
Diskuse