Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
16. října 2020 7:53
Čas čtení 0:30
Viktor Kniš

VIDEO: Slovenský premiér si udělal ostudu v živém vysílání z Bruselu. „Can I go one time? Next time,“ žádal o opakovaný pokus

NEWS
Uložit Uložené

Igor Matovič v současnosti reprezentuje Slovensko v Bruselu, kde lídři EU jednají o epidemiologické situaci, vztazích se Spojeným královstvím, jakož i o změně klimatu a vztazích s Afrikou.

Ve snaze odprezentovat průběh jednání a zaujmout postoj za Slovensko se předvedl v živém vysílání před médii v Evropském parlamentu. Krátké video zachycuje, jak nejprve říká, že neví jak má začít, následně s úsměvem mluví o tom, jak tento summit může být začátkem něčeho velmi pěkného.

Když se však zamotá do vlastních slov, od kameramana si vyžádá druhý pokus slovy: „Can I go one time? Next time,“ žádal si slovenský premiér opakovaný pokus, když se spletl. Teprve potom přišel na to, že se vše ve skutečnosti vysílá celou dobu živě. Plácl se po čele, zasmál se a svou řeč zopakoval ještě jednou.

Doporučeno
Naše aplikace zachránila minimálně 100 životů, říká autorka projektu Nepanikař! (Rozhovor) Naše aplikace zachránila minimálně 100 životů, říká autorka projektu Nepanikař! (Rozhovor) 15. října 2020 15:00

 

Domů
Sdílet
Diskuse