Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. listopadu 2020 13:55
Čas čtení 0:38
Richard Balog

Dům zahalený do betonových tvárnic, jehož rodinná atmosféra ve vnitrobloku tě chytí za srdce

Dům zahalený do betonových tvárnic, jehož rodinná atmosféra ve vnitrobloku tě chytí za srdce
Zdroj: Pavol Šilla
KULTURA
Uložit Uložené

Bydlení, do kterého bychom se nejraději ihned přestěhovali.

Architekti Pavol Šilla a Silvia Šillová nám představují jedno z nejkrásnějších bydlení na východě Slovenska, a to konkrétně v prešovské městské části Šidlovec. Rodinný dům navrhli pro architektova bratra. Má šedou fasádu z neupravených betonových tvárnic, které se následně objevují i ​​v rámci interiéru jako kontrast k teplejším materiálům, jako jsou dřevo a textilie.

Doporučeno
Ca$hanova Bulhar je stále klasický rapující Pražák s tvrdou flow, a proto jej ceníš. THUG LOVE SOFIA to nezmění (Recenze) Ca$hanova Bulhar je stále klasický rapující Pražák s tvrdou flow, a proto jej ceníš. THUG LOVE SOFIA to nezmění (Recenze) 17. listopadu 2020 16:55

Dům stavěli mezi lety 2017 až 2019. Zastavěná plocha je 340 metrů čtverečních a rozprostírá se na 2 parcelách s celkovou výměrou 12 arů. Jejich spojením získali architekti volnější ruku při práci s celkovým konceptem stavby, kterou rozdělili na 3 vzájemně propojené objekty. Garáž, letní kuchyně s terasou, respektive skladem a hlavní objekt domu společně vytvářejí příjemný celek.

Zpět
Sdílet
Diskuse