Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
20. října 2020 18:12
Čas čtení 0:59
Richard Balog

Obleč se jako moderní Indiana Jones v kolekci pre-spring 2021 od Louis Vuitton

Obleč se jako moderní Indiana Jones v kolekci pre-spring 2021 od Louis Vuitton
Zdroj: Dani Bastidas
MÓDA
Uložit Uložené

Virgil Abloh při tvorbě nových kousků pořádně popustil uzdu své fantazie a výsledkem je svěží dílo vhodné například i k objevování ztracených památek v Egyptě.

Od nástupu Virgila Abloha do pozice uměleckého ředitele pánského sekce Louis Vuitton v roce 2018 se směrování francouzského módního domu změnilo výrazným způsobem. Ikona luxusní módy díky vlivu amerického designéra stále častěji využívá různé prvky streetwearu a výjimkou není ani kolekce pre-spring 2021.

Novinka z pařížských dílen odráží současnou podobu oděvního průmyslu a najít by se v ní měla zejména mladší generace potenciálních klientů, která nemá problém s nekonvenční podobou high-end kousků. 

Doporučeno
Rafael Nadal nosí na zápěstí během letošního Roland Garros hodinky za více než 20 milionů korun Rafael Nadal nosí na zápěstí během letošního Roland Garros hodinky za více než 20 milionů korun 9. října 2020 20:55

Obrovské klobouky v kombinaci s koženými bundami a jezdeckými rukavicemi jsou jen jednou z tváří kolekce pre-spring 2021 od Louis Vuitton

Obleč sa ako moderný Indiana Jones v kolekcii pre-spring 2021 od Louis Vuitton
Zdroj: Dani Bastidas

Tentokrát se designérský tým téměř úplně vyhýbá neonovým barvám, holografickým motivům či odvážným vzorům a poskytuje čisté střihy zahalené v odstínech ideálních pro přechod ze zimních dní do jarního období. Jednou z mála výraznějších záležitostí jsou kousky s listovým potiskem doplněné o ikonický monogram značky imitující klasickou kamufláž v zemitých tónech. 

Právě tyto návrhy, jejichž nositelé se mohou cítit jako Indiana Jones v 21. století nás z celé kolekce baví nejvíce. V těsném závěsu jsou luxusně doplňky v podobě větších cestovních tašek nebo menších crossbody kabelek a za pozornost stojí také obuv, z níž vynikají tenisky ze spolupráce s Lucienem Clarkem. 

V konečném zúčtování můžeme říci, že mezisezónní díla z dílen Louis Vuitton jsou v našich očích zajímavější než ta hlavní prezentovaná na velkolepých módních přehlídkách. Lepší obraz si uděláš na základě galerie snímků a v případě zájmu si budeš muset ještě chvíli počkat. Na pulty butiků se totiž jednotlivé kousky dostanou s největší pravděpodobností až počátkem roku 2021.

Domů
Sdílet
Diskuse