Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. října 2020 15:16
Čas čtení 1:54
Martin Mičuda

Hummer je zpátky! Má 3 elektromotory, 1 000 koní a v terénu má zvládnout to, co jeho slavný předchůdce

Hummer je zpátky! Má 3 elektromotory, 1 000 koní a v terénu má zvládnout to, co jeho slavný předchůdce
Zdroj: <a rel="nofollow noopener" target="_blank" href="https://media.gmc.com/media/us/en/gmc/photos.detail.html/content/Pages/news/us/en/2020/oct/1020-hummer/_jcr_content/rightpar/galleryphotogrid.html" onclick="gaTrack('article', 'bottom', 'source');">gmc.com</a>
TECH
Uložit Uložené

Jak bylo avizováno, nástupce legendy vsadí výhradně na elektrický pohon.

Už nějakou dobu víme, že koncern General Motors plánoval znovuzrození další ikony. Konkrétně jeho značka GMC, která se zaměřuje na SUV a pick-upy, totiž do svého portfolia měla začlenit novodobou podobu slavného modelu Hummer. Stalo se tak právě dnes (odhalení bylo odsunuto kvůli pandemii), a jak bylo avizováno, jedná se o elektrický pick-up s dodatkem EV.

Zcela nový GMC Hummer EV tak vstoupí do vod, kde se chystá konkurovat Tesle Cybertruck, zákazníky však chce oslovit značně konvenčnějšími tvary. Ty tak trochu navazují na slavného předchůdce, jednotlivé detaily ale designéři zasadili do moderní doby. Důkazem je zejména masivní maska chladiče s odkazem na minulost, nově je ale o něco užší a hlavně plně podsvícená. V jejích rozích se nachází full-LED světelná technika s efektní grafikou.

Zpět
Sdílet
Diskuse