Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. října 2020 19:33
Čas čtení 0:56
Ondřej Jarůšek

Freshnews: Český raper dostal 6 let natvrdo a Viktor Sheen vydal album roku!

REFRESHER FRESHNEWS
Uložit Uložené

Přinášíme ti nový díl Freshnews.

Každou středu vydáváme náš pravidelný formát Freshnews a ani dnešní den pochopitelně není výjimkou. Novou epizodou tě provede naše moderátorka Petra, která ti poví o těch nezajímavějších zprávách z posledních dní.

Společně se podíváme do světa hudby, filmů i společenských událostí. Pojďme tedy rovnou na to.

Doporučeno
Mikrobioložka Peková šíří dezinformace. Spolu s ní také Václav Klaus nebo Ilona Csáková Mikrobioložka Peková šíří dezinformace. Spolu s ní také Václav Klaus nebo Ilona Csáková 7. února 2021 16:13

Sociálními sítěmi obletěla zpráva o konečném rozsudku pro Lea Beránka, účastníka televizní reality show Hotel Paradise a autora několika rapových skladeb. Ten byl obviněn z napadení a těžkého ublížení na zdraví, v minulosti už byl přitom trestán. Teď o něm nějakou dobu neuslyšíme, putuje totiž do vězení na šest let.

I přestože do konce roku ještě pár měsíců zbývá, tu nejlepší desku za letošní rok už známe možná teď. Před pár dny totiž světlo světa spatřilo album Barvy Viktora Sheena a fanoušci se dočkali vskutku nevídaného projektu. Pokud jsi jej proto ještě neslyšel, měl bys to co nejdříve napravit. Naši recenzi si můžeš přečíst zde.

A dobrou zprávu máme i pro milovníky kinematografie. Už tento pátek totiž vychází pokračování legendárního filmu Borat, které si budeš moct pustit na streamovací službě Amazon Prime. Opět na nás čeká dávka neotřelého, kontroverzního humoru, jaký jsme na prvním díle milovali.

A co dalšího se v dnešních Freshnews dozvíš? Třeba o našem rozhovoru s datovým analytikem Petrem Ludwigem, který přinesl koronavirovou prognózu na následující týdny, nebo o novém rozhovoru s producentem NobodyListenem, který nám pověděl o své hudební kariéře a jak jeho práci ovlivňuje současná pandemie. Přejeme příjemnou podívanou!

Zpět
Sdílet
Diskuse