Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. října 2020 10:04
Čas čtení 1:10
Tereza Šnajdrová

V Praze se 28. října uskuteční další demonstrace. Tentokrát prý bez násilí

NEWS KORONAVIRUS
Uložit Uložené

Organizátoři nemají v plánu omezit počet protestujících dle vládních restrikcí.

I přes rozruch, který vyvolala nedělní demonstrace, se kritici vládních opatření proti šíření koronaviru chystají znovu vyjít do ulic. Ignorují také fakt, že hromadné akce i volný pohyb jsou v tuto chvíli zakázány. Podle organizátorů akce nebude násilná a účastníkům doporučují vzít si na místo setkání polštáře. Protest by se měl podle webu Petice uskutečnit 28. října na pražském náměstí Republiky v 11:55 hodin.

Doporučeno
Epidemiolog o nedělní demonstraci: Nakazit se mohla půlka lidí Epidemiolog o nedělní demonstraci: Nakazit se mohla půlka lidí 19. října 2020 10:05

Podle organizátorů akce by rozhodně nemělo dojít k výtržnostem, které se odehrály na minulém protestu podpořeném fanoušky Hooligans. Jejich „Manifestace za svobodu a pravdu odsuzující teror a manipulaci“ by tak měla proběhnout v klidném duchu. Počet protestujících však omezovat nehodlají.

Domů
Sdílet
Diskuse