Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. října 2020 12:33
Čas čtení 0:56
Tereza Šnajdrová

Facebook spustí v Česku vlastní seznamku

NEWS
Uložit Uložené

Facebook Seznamka by měla být během dnešního dne spuštěna i v Česku. Dostupná bude pouze v mobilní aplikaci.

Seznamku od Facebooku by měla být v průběhu dnešního dne spuštěna také v Česku a jak hlásá na úvodní obrazovce, lásku najdeš díky tomu, co se ti líbí. Facebook nově nabídne možnost založit si seznamovací profil, který bude oddělen od tvého klasického profilu a s jehož pomocí budeš moci najít svoji spřízněnou duši. Na svém webu to uvedla Lupa.cz spolu s upozorněním, že seznamka je dostupná pouze uživatelům starším 18 let.

Doporučeno
Nešvar dnešní doby jménem ghosting: Co to je? A jak se v jeho případě zachovat? Nešvar dnešní doby jménem ghosting: Co to je? A jak se v jeho případě zachovat? 6. října 2020 19:25

Nemusíš se ničeho bát, protože žádné seznamovací aktivity se nebudou zobrazovat na tvém facebookovém profilu, takže nikdo z tvých přátel či rodiny o seznamce nebude vědět. Randící sekce aplikace také zaručuje, že ti nebude dohazovat žádného z tvých přátel, a ani je nebude upozorňovat na to, že ses k Seznamce připojil.

Seznamkový profil ti aplikace vytvoří na základě údajů z tvého osobního Facebooku, a ty se pak už pouze rozhodneš, jestli je chceš zveřejnit, upravit nebo úplně vymazat. Narozdíl od jiných randící appek si v případě Facebook Seznamky budeš sám moci určit, za jakým účelem chceš seznamku využívat. Na výběr je z: chatování, přátelství, něčeho nezávazného a dlouhodobého vztahu.

Po založení profilu dojde k určení polohy, kde se nacházíš a pak následuje už jen krátký dotazník, do kterého můžeš uvést řadu osobních informací. Mezi ty patří například to, zda máš děti, jestli jsi kuřák, jaké ovládáš jazyky a další. Ve chvíli, kdy najdeš svoji lásku, na pár kliků můžeš aplikaci smazat. Facebook Seznamka bude dostupná pouze v mobilní aplikaci pro iOS a Android.

Zpět
Sdílet
Diskuse