Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. října 2020 8:12
Čas čtení 0:29
Jakub Paulík

Pavouci vyskakují z tornáda a požírají lidi. Arachnado je plné příšerných hereckých výkonů a chabého CGI

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Film jen pro opravdové fajnšmekry.

Zapomeň na bláznivou hororovou sérii Sharknado, v níž tornádo přenášelo krvelačné žraloky, a připrav se na tornádo plné pavouků – Arachnado. Upoutávka na snímek představila kromě hlavních záporáků množství amatérských herců, nekvalitní kamerové záběry a vysloveně směšné CGI. Od filmu pochopitelně nečekej nic, co by dávalo hlavu a patu.

Právě o to ale tvůrcům šlo. O režii se postaral Dustin Ferguson, který má na kontě obdobně laděné projekty, jako Los Angeles Shark Attack, Angry Asian Murder Hornets, 5G Zombies či Ebola Rex (některé názvy filmů mluví samy za sebe).

Doporučeno
10 zajímavostí o Tomu Cruisovi. Toto jsi o něm (možná) nevěděl 10 zajímavostí o Tomu Cruisovi. Toto jsi o něm (možná) nevěděl 3. července 2020 14:35

Ve filmu Arachnado  si zahrají méně známí herci, jako Brinke Stevens, Sheri Davis, Shawn C. Phillips či Mel Novak. Ty můžeš znát z několika podobně brakových filmů. Arachnado bude na VOD a DVD dostupné od 26. listopadu 2020.

Arachnado
Arachnado Zdroj: SCS Entertainment
Zpět
Sdílet
Diskuse