Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. října 2020 16:44
Čas čtení 0:37
Ondřej Jarůšek

Nouzový stav bude zřejmě prodloužen, informoval Andrej Babiš. „Čísla neustále rostou,“ řekl

NEWS ANDREJ BABIŠ KORONAVIRUS
Uložit Uložené

Premiér zároveň vyzval zaměstnavatele, aby zaměstnancům umožnili práci z domova.

Nouzový stav v České republice bude zřejmě prodloužen. Informoval o tom předseda vlády Andrej Babiš v nové rozhovoru pro Rádio Z. „Čísla neustále rostou, nezploštilo se to,“ řekl premiér. 

Doporučeno
Česko je v počtu obětí covidu-19 na 100 000 obyvatel druhé nejhorší na světě Česko je v počtu obětí covidu-19 na 100 000 obyvatel druhé nejhorší na světě 24. října 2020 16:17

Česko zažívá rekordní přírůstky nově nakažených, v pátek bylo pozitivně testováno 15 252 vzorků. To je nejvíce za celou dobu pandemie. Rapidně však rostou také počty hospitalizovaných pacientů a zemřelých. V počtu obětí na 100 tisíc obyvatel za poslední týden je Česko dokonce druhé nejhorší na světě.

Premiér Andrej Babiš v rozhovoru zároveň vyzval zaměstnavatele, aby zaměstnancům umožnili práci z domu, pokud je to možné. „Bylo by skvělé, kdyby všechny firmy nařídily home office u těch, kteří můžou pracovat z domova,“ uvedl.

Doporučeno
Večírek během lockdownu pro 80 lidí či výlet k moři aneb politici, kteří museli kvůli koronaviru rezignovat Večírek během lockdownu pro 80 lidí či výlet k moři aneb politici, kteří museli kvůli koronaviru rezignovat 23. října 2020 12:10
Domů
Sdílet
Diskuse