Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. října 2020 12:31
Čas čtení 1:14
Adel Ghannam

Po kotlebovcoch ide do karantény aj celý klub Sme rodina. Parlament ostal ochromený, nedá sa rokovať

NEWS
Uložit Uložené

Po potvrdení nákazy Covid–19 u Mariana Kotlebu pokračuje testovanie všetkých poslancov.

Októbrová schôdza Národnej rady SR pravdepodobne nebude ani tento týždeň. Dôvodom má byť výpadok viacerých poslancov pre riziko šírenia nákazy novým koronavírusom.

Vzhľadom na pozitívny výsledok testu poslanca zo Sme rodina má ísť celý klub hnutia do karantény, a preto môže byť problémom, aby bol parlament uznášaniaschopný. TASR to potvrdil predseda poslaneckého klubu Sme rodina Peter Pčolinský.

V koalícii sa preto rokuje o tom, či sa schôdza presunie na budúci týždeň. Definitívne by sa malo o presunutí schôdze podľa Pčolinského rozhodnúť v utorok (27. 10.) na poslaneckom grémiu.

Pčolinský informoval, že poslanec zo Sme rodina bol pre príznaky na PCR teste, pričom v pondelok zistil pozitívny výsledok. Poslanci sa radili i s hlavným hygienikom SR Jánom Mikasom. Pčolinský dodal, že viacerí poslanci môžu na zasadaní chýbať nielen pre riziko nákazy, ale aj z ďalších dôvodov. Jednotlivé kluby momentálne zisťujú počty poslancov, ktorí môžu na schôdzu prísť.

Doporučeno
Kotleba má koronavirus: Prý se určitě nakazil u soudu, kde ho odsoudili na 4 roky a 4 měsíce. Roušku tam měl pod nosem Kotleba má koronavirus: Prý se určitě nakazil u soudu, kde ho odsoudili na 4 roky a 4 měsíce. Roušku tam měl pod nosem 22. října 2020 19:53
Domů
Sdílet
Diskuse