Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. října 2020 18:55
Čas čtení 0:49
Ondřej Jarůšek

České MMA fanoušky čeká epická bitva! Jiří Procházka jde v UFC do boje proti světové špičce

SPORT UFC
Uložit Uložené

Jiří Procházka se má začátkem příštího roku utkat s Dominickem Reyesem.

Nejlepší český MMA bojovník Jiří Procházka má před sebou velkolepou bitvu, ve které se postaví světovému elitnímu soupeři. Tím se má stát titulový vyzyvatel Dominick Reyes, který v oficiálním UFC žebříčku mezi bojovníky v polotěžké váze v tuto chvíli zaujímá druhé místo. Český samuraj je na páté příčce. 

Doporučeno
Jako dítě zápasil s medvědem a Ronaldo mu dává rady. Přečti si 10 zajímavostí o UFC hvězdě Khabibu Nurmagomedovi Jako dítě zápasil s medvědem a Ronaldo mu dává rady. Přečti si 10 zajímavostí o UFC hvězdě Khabibu Nurmagomedovi 24. října 2020 8:45

Informaci o tom, že se tento epický zápas chystá, na svém instagramovém profilu potvrdil sám Procházka. Stát by se tak mělo 27. února (február) příštího roku. Jejich duel má být navíc hlavním zápasem večera. Už to samo o sobě je velký úspěch, protože žádný Čech v UFC ještě nikdy v hlavním zápase turnaje nebojoval.

Pro Procházku se tak jedná o obrovskou výzvu, ale zároveň také o ohromnou příležitost, jak se významně přiblížit ke své vysněné titulové bitvě. Pás šampiona v polotěžké váze (do 93 kilogramů) aktuálně drží polský bojovník Jan Blachowicz. Této divizi dlouhé roky dominoval Jon Jones, který však následně přešel do těžké váhy (nad 93 kilogramů).

Jiří Procházka má na kontě 11 výher v řadě, tu poslední si připsal na bojovém ostrově v Abú Dhabí, kde tvrdě knockoutoval Volkana Oezdemira.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

@bokamotoespn “Per @danawhite @ufc working on a UFC Fight Night main event between @domreyes24 and Jiri Prochazka on Feb. 27.” #ufc #mainevent #bjp

Příspěvek sdílený Jiří “Denisa” Procházka (@jirkaprochazka),

Zpět
Sdílet
Diskuse