Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. října 2020 16:09
Čas čtení 0:51
Ondřej Jarůšek

Češka popisuje svůj první mokrý orgasmus v životě. Poslechni si tyto erotické příběhy

PODCASTY LOVE IS ON THE AIR
Uložit Uložené

Je tady bonusová epizoda podcastu Love is on the air.

Odebírej nás na Spotify

Tématem jubilejního 30. dílu našeho podcastu Love is on the air se stal orgasmus. Naše dvojice moderátorů doktorka Nikita a docent Zach se zaměřila mimo jiné na šílené světové rekordy nebo také mýty, které kolem orgasmu panují. A nyní přichází opět řada na naše posluchače a posluchačky, aby se s námi podělili o vlastní příběhy na toto téma.

Opět nám od vás přišla hromada zpráv, ze kterých jsme se pokusili vybrat ty nejzajímavější příběhy a historky. A právě těm je dnešní bonusová epizoda věnována. Pohodlně se proto usaď a užij si ji. 

Doporučeno
Klitorální, vaginální, anální, mokrý nebo nekonečný. Jaké jsou typy orgasmu a opravdu je ve vztahu tak důležitý? Klitorální, vaginální, anální, mokrý nebo nekonečný. Jaké jsou typy orgasmu a opravdu je ve vztahu tak důležitý? 20. října 2020 16:45

A co všechno se v nové bonusové epizodě dozvíš? Tak například o posluchači ze Slovenska, který našeho moderátora Vítka svým příběhem tak trochu vyvedl z míry. Poslechnout si můžeš také příběh o dívce, kterou se jejímu příteli nedařilo vzrušit, ať už dělal cokoliv. V neposlední řadě na tebe čeká také otevřené povídání o prvním mokrém orgasmu v životě jedné slečny.

V případě, že se o orgasmu jako takovém chceš dozvědět více bližších informací, navštiv náš nedávný článek, kde se této problematice věnujeme. Dozvíš se například to, proč mají muži orgasmus častěji než ženy, co se při orgasmu v našem těle děje nebo také to, proč může být závislost na orgasmu velkým problémem.

Domů
Sdílet
Diskuse