Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. listopadu 2020 10:32
Čas čtení 0:37
Vojtěch Vanda

Legendu Manchesteru United zatkla policie kvůli napadení přítelkyně

OSOBNOSTI
Uložit Uložené

Bývalý hráč Manchesteru United a nynější trenér reprezentace Walesu Ryan Giggs byl zadržen během nedělní noci.

Nekompromisní záložník, respektovaná legenda. Takto si pamatují Ryana Giggse fanoušci ostrovního fotbalu. Nynější reprezentační trenér Walesu má však od nedělní noci jiné problémy. Byl totiž zadržen policií, jelikož měl údajně napadnout svou nynější přítelkyni ve svém domě. Informuje bulvární The Sun.

Doporučeno
Týnuš Třešničková: Sláva mi hodně dala, ale i vzala. Především moje soukromí, musím dávat velký pozor na to, co ukazuji (Rozhovor) Týnuš Třešničková: Sláva mi hodně dala, ale i vzala. Především moje soukromí, musím dávat velký pozor na to, co ukazuji (Rozhovor) 3. listopadu 2020 9:52

Policisté byli přivoláni do domu v machesterské čtvrti Worsley v neděli ve 22:00 kvůli údajným výtržnostem. Podle mluvčího tamní policie našli v Giggsově domě ženu mezi 30 a 40 lety, které utrpěla lehká zranění, jež nepotřebovala ošetření. Samotného fotbalového trenéra si poté odvezla na stanici k výslechu, jelikož byl podezřelý z napadení.

Fotbalista se však na policejní stanici nezdržel dlouho; byl propuštěn na kauci další den odpoledne. Podle jeho právního zástupce, jak píše The Sun, Giggs veškerá obvinění odmítl. Zároveň ale s policií spolupracuje v plné míře.

Se svou přítelkyní Kate Greville se Giggs vídá střídavě od roku 2017, kdy se rozvedl se svou dlouholetou manželkou Stacy. Ve vile ve Worsley, jejíž cena údajně přesahuje hodnotu 1,7 milionů liber (přes 51 milionů korun), s ní údajně žije 8 měsíců

Domů
Sdílet
Diskuse