Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Obsah vznikl ve spolupráci se společností Queens.
4. listopadu 2020 19:58
Čas čtení 1:19
Tereza Šnajdrová

Limitovaná edice futuristické bundy Evolution je zde. Pořídit ji můžeš i u nás

MÓDA
Uložit Uložené

Ta vznikla na oslavu dvacátého výročí spolupráce mezi českou outdoor značkou Tilak, techwear legendou ACRONYM® a králem funkčních materiálů GORE-TEX.

Speciální limitované edice bundy Evolution bylo v celém světě vyrobeno pouze 200 kusů a jedním z trhů, kde se exkluzivně dostala do distribuce, je i Česko. Od úterního večera si tedy bundu můžeš pořídit i ty, a to na webu Queens nebo ACRONYM®. Ale pozor, na tuzemský trh se dostalo pouze deset kousků, které koupíš za cenu 29 999 korun a překvapí tě nejen svou funkčností.

Doporučeno
Lil Nas X jako Nicki Minaj a Bella Thorne jako karkulka: Toto jsou nejlepší halloweenské kostýmy známých osobností Lil Nas X jako Nicki Minaj a Bella Thorne jako karkulka: Toto jsou nejlepší halloweenské kostýmy známých osobností 1. listopadu 2020 14:30

První výrobek z této hvězdné spolupráce spatřil světlo světa již v roce 200 a všechny tři společnosti ho od té doby zdokonalují pomocí nejrůznějších inovací. Jejich cílem je vytvořit kousek, který bude maximálně funkční, z kvalitních materiálů a zároveň minimalistický. Že takové věci umí, nám ukázali již třikrát, a nyní na trh uvádí čtvrtou generaci této bundy, která by měla být ještě lepší než ty předchozí.

Díky Queensu si můžeš pořídit exkluzivní bundu Evolution s GORE-TEX technologií
Zdroj: Tisková zpráva Queens/@urbanentdecker_

Značka Tilak je legendou českého trhu, která navrhuje a také vytváří jedinečné outdoor oblečení, které je nejen funkční, ale zároveň také skvěle vypadá. Ačkoliv jsou jejich materiály a technologie světové, všechno se šije doma v Šumperku. Futuristickou troškou do mlýna přispěla berlínská techwear společnost ACRONYM®, která s tuzemským Tilakem spolupracuje již dlouhých dvacet let a na svém kontě mají hned několik kolaborací včetně kolekce Poutnik by Tilak.

Díky Queensu si můžeš pořídit exkluzivní bundu Evolution s GORE-TEX technologií
Zdroj: Tisková zpráva Queens/@urbanentdecker_

Posledním článkem této spolupráce je pak mistr funkčního oblečení GORE-TEX, který do procesu přispěl svými high-performance materiály. Díky tomuto spojení sice bunda vypadá na první pohled jednoduše, uživatele ale překvapí svými detaily. Evolution je vyrobená z materiálu GORE-TEX PRO, konkrétně z jeho poslední generace ve verzi Most Breathable. Je maximálně odolná, ale zároveň prodyšná a stává se tak ideálním kouskem do nejextrémnějších podmínek. Voděodolné zipy zajišťují její 100% nepropustnost a na své si přijdou i horolezci, kteří ocení velikost nastavitelné kapuce, pod kterou se schová i přilba.

Díky Queensu si můžeš pořídit exkluzivní bundu Evolution s GORE-TEX technologií
Zdroj: Tisková zpráva Queens/@urbanentdecker_

Kousek inspirovaný bundou pro zdolávání ledových stěn společnosti uvádí na trh až ve chvíli, kdy jeho funkčnost a design vymazlí do posledního detailu. Není proto divu, že na nynější launch nové bundy Evolution jsme si museli počkat zhruba čtyři roky. Čekání se však vyplatilo a od úterního večera si tuhle funkční krásku můžeš pořídit i ty, a to přímo na eshopu Queens.

Zpět
Sdílet
Diskuse