Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. listopadu 2020 21:25
Čas čtení 0:43
Richard Balog

Chceš dopřát svému domácímu mazlíčkovi luxus? První módní dům pro psy přináší kožená vodítka či popruhy za tisíce korun

Chceš dopřát svému domácímu mazlíčkovi luxus? První módní dům pro psy přináší kožená vodítka či popruhy za tisíce korun
Zdroj: Pagerie
ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Jednotlivé kousky jsou přitom zpracovány ve stejných továrnách jako například kabelky Birkin od značky Hermès.

Vynalézavost nemá hranice a nový projekt Mandy Madden Kelley je toho důkazem. Jen před několika týdny totiž světu představila vůbec první módní dům určený výhradně pro psy. Jeho název je Pangerie a dokonale odráží minimalistickou estetiku, která je mimořádně blízká i zakladatelce.  

Debutová kolekce značky dostává název „Sahara“ a pro majitele čtyřnohých mazlíčků nabízí luxusní obojky, vodítka či popruhy v přírodních tónech.

Doporučeno
Zapomeň na obtažené džíny. Toto jsou nejlepší široké kousky, které ti vydrží roky Zapomeň na obtažené džíny. Toto jsou nejlepší široké kousky, které ti vydrží roky 5. listopadu 2020 16:35

Ceny za jednotlivé produkty jsou na úrovni 8 600 až 16 375 korun, což je srovnatelné s high-end kousky pro lidi. Tyto částky přesto považujeme za oprávněné, protože kožené materiály vyrábějí ve stejných továrnách jako například ikonické kabelky Birkin od Hermès. 

Myšlenku vzniku luxusních doplňků pro psy vystudovaná právnička a milovnice módy Mandy přiblížila portálu Dezeen: „Vždycky mi připadalo zvláštní, když jsem viděla bezchybně oblečené lidi, ale jejich pes kráčel na červeném plastovém vodítku z chovatelských potřeb. Domácí zvířata jsou naším odrazem a uvědomila jsem si, že na trhu s výrobky, které odpovídají tomuto spojení, byla mezera.“

V případě, že ti není líto za podobné záležitosti utratit tisíce korun a chceš dopřát svému pejskovi pořádný vánoční dárek, tak na Pagerie najdeš kompletní nabídku včetně detailních informací.

Zpět
Sdílet
Diskuse