Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. listopadu 2020 15:05
Čas čtení 0:32
Daniel Mikolášik

Na Slovensku dnes testoval opilý lékař. Naměřili mu téměř 2 promile

NEWS
Uložit Uložené

Nyní mu hrozí trest odnětí svobody za ohrožení životů a zdraví občanů.

Během víkendu probíhá na Slovensku druhé kolo plošného testování. Tentokrát se to však netýká celého Slovenska, ale jen všech červených okresů, kterých je přesně 45.

Testuje se i v Rimavské Sobotě. Policie však zjistila, že v jednom z jejich odběrných míst provádí odběry opilý lékař. Dechová zkouška u tohoto zdravotníka ukázala 1,88 promile.

Doporučeno
Týnuš Třešničková: Sláva mi hodně dala, ale i vzala. Především moje soukromí, musím dávat velký pozor na to, co ukazuji (Rozhovor) Týnuš Třešničková: Sláva mi hodně dala, ale i vzala. Především moje soukromí, musím dávat velký pozor na to, co ukazuji (Rozhovor) 3. listopadu 2020 9:52


Šlo o 54letého lékaře z Rimavské Soboty. Jelikož mohl ohrozit zdraví a životy občanů, hrozí mu trestní stíhání za ohrožení pod vlivem návykové látky. Policie o tom informovala na sociální síti.

Kromě opilého lékaře jsou dnes na několika místech Slovenska i další komplikace. Odběrných míst je méně, tvoří se dlouhé fronty a někteří zdravotníci byli sami pozitivní na koronavirus. Na odběrných místech proto museli obměňovat personál. Kvůli tomu bylo v osm ráno otevřeno 99,3 procenta odběrných míst.

Situaci během druhého kola plošného testování sledujeme online.

Domů
Sdílet
Diskuse