Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. listopadu 2020 11:00
Čas čtení 2:03
Tereza Šnajdrová

Tvoje tvář má známý hlas: Porotce Sokol si neodpustil oplzlé poznámky na poprsí Kalousové, vzduchem létaly skleničky

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Televize Nova v sobotu večer odvysílala další díl oblíbené pěvecké show Tvoje tvář má známý hlas. Porotce Ondřej Sokol si opět neodpustil oplzlé poznámky směrem ke Kalousové, která byla velmi smutná.

Oblíbené tuzemské celebrity se v sobotu večer opět utkaly v pěvecké reality show Tvoje tvář má známý hlas, která je založena na formátu zahraničního pořadu Your Face Sounds Familiar. Známé osobnosti v ní mají za úkol pomocí nejrůznějších převleků napodobit tuzemské i zahraniční pěvecké legendy a také pobavit publikum.

V sedmé sérii této zábavné show vystupuje mnoho zajímavých účinkujících, včetně České Miss World 2015 Andrey Kalousové, finalisty soutěže SuperStar Martina Schreinera nebo třeba hvězdy ze seriálu Most Eriky Stárkové.

Doporučeno
Tvoje tvář má známý hlas: Kontroverzní díl, ve kterém Pazderkovou urazil sexismus poroty a došlo i na body shaming Tvoje tvář má známý hlas: Kontroverzní díl, ve kterém Pazderkovou urazil sexismus poroty a došlo i na body shaming 2. listopadu 2020 16:30

Erika Stárková rozbíjela skleničky, konflikt přenesla i do poroty

Nadaná herečka Erika Stárková se v sobotu večer proměnila v americkou zpěvačku Pink a divákům zazpívala její píseň Raise Your Glass. Pink je velká punkerka, která si nenechá nic líbit a neustále srší energií. To samé platí i pro Eriku Stárkovou, a tak se očekávalo, že tohle vystoupení bude nezapomenutelné. Ano, bylo nezapomenutelné, avšak ne úplně v dobrém slova smyslu. Herečka již od půlky skladby ztrácela dech a sobotní vystoupení pak patřilo k těm slabším. Nevylepšilo to ani její dravé rozbíjení sklenic, což ocenil především Aleš Háma a následně si i porota vyzkoušela, jaké to je někomu rozbít sklenku o hlavu.

Domů
Sdílet
Diskuse