Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. listopadu 2020 15:10
Čas čtení 3:22
Tereza Šnajdrová

Sexting vyzkoušelo až 68 % dotazovaných. Přinášíme ti tipy jak na něj a podíváme se i na jeho rizika.

ZAJÍMAVOSTI SEX
Uložit Uložené

Každý čtvrtý Čech někdy vyzkoušel sexting. Podle naší instagramové ankety s ním má zkušenost až 68 % mladých lidí. Co nám sexting dává? A co nám naopak hrozí?

Máme pocit, že výraz sexting nemusíme nikomu vysvětlovat, ale pokud přeci jenom nevíš, co to je a jsi starší 18 let, tak můžeš pokračovat ve čtení. Vše ti bude vysvětleno. Poradíme ti, jak na dálku nažhavit tvoji druhou polovičku a dozvíš se, jaká rizika ti při sextování hrozí.

Doporučeno
Klitorální, vaginální, anální, mokrý nebo nekonečný. Jaké jsou typy orgasmu a opravdu je ve vztahu tak důležitý? Klitorální, vaginální, anální, mokrý nebo nekonečný. Jaké jsou typy orgasmu a opravdu je ve vztahu tak důležitý? 20. října 2020 16:45


Jak už termín sexting napovídá, jedná se o elektronické rozesílání textových zpráv, fotografií či videí se sexuálním obsahem. Ač by se mohlo na první pohled zdát, že tuto formu komunikace využívají především nezadaní, není tomu tak. Opak je pravdou a k sextingu se nejčastěji uchylují stabilní páry, které si chtějí zpříjemnit chvíle odloučení.

Sexting mě dovede k orgasmu. Nebo ne?

Proč se vlastně uchylujeme k sextingu? Vidíme za ním pouhou pomoc při vyvrcholení? Jak jsme již zmiňovali, sexting se nejčastěji objevuje v dlouhodobých vztazích a ač může být dosažení orgasmu jeho primární funkcí, mnohdy jde o něco víc. O opepření vztahu.
 
Sexting se nevyužívá pouze ve chvíli, kdy partner odjede na služební cestu a nám se po něm stýská, ale mnoho lidí se k němu uchyluje také například v pracovní době. Celý den se táhne, hodiny odpočítávající strávené minuty v práci jako by se zastavily a ty se nemůžeš dočkat příchodu domů, kde na tebe čeká partner. Přemýšlíš, jak si čekání zpříjemnit, jak mu dát najevo, že na něj myslíš a bum! Rozehřívací smska je na světě. Sexting je skvělý způsob, jak nažhavit svého partnera, jak se vypovídat ze sexuálních fantazií a jak ho připravit na to, co bude následovat po příchodu domů.
 
V mnoha případech je sexting ovšem považován za prostředek pomáhající k dosažení orgasmu, když spolu dvojice nemůže být. Pomocí lechtivých frází a intimních fotek se vzájemně s partnerem můžeš přivést k vyvrcholení a nemusíš k tomu zakládat profil na porno stránkách plných virů a reklam.

Doporučeno
Bradavkový orgasmus je skutečný. Poradíme ti, jak na něj Bradavkový orgasmus je skutečný. Poradíme ti, jak na něj 6. dubna 2024 9:00

Sexting je častější, než si možná myslíš. Z dat, která jsou zveřejněna na webu American Psychological Association vyplývá, že až 88 % dotazovaných ze vzorku 870 lidí někdy v životě sextovalo. Nemusíš se tedy stydět, že bys dělal něco neobvyklého. 

Sexting: Fenomén, kterému holduje každý čtvrtý Čech. Víš jak na něj?
Zdroj: pixabay.com
Všechno není jen růžové, sexting může být i nebezpečný

Pravděpodobně je všem jasné, že posílání intimních věcí prostřednictvím telefonů není zrovna bezpečné. V hlavě si představujeme, jak se nám hacker nabourá do zařízení, stáhne si naše fotky a po zbytek života nás kvůli nim bude vydírat.

Vyzkoušej předplatné
za 129
a čti vše bez omezení
Přidej se k předplatitelům
nebo Odemkni článek přes SMS
Pošli SMS na 90211 s textem CLANEK 91064 a dočti tento článek.
Cena SMS za otevření článků je 89 Kč s DPH. Jak to funguje?
Dočti článek do konce za SMS v hodnotě 89 Kč. Jak to funguje?
POSLAT SMS
Čti články bez omezení celý měsíc – předplatné jen za 36 Kč navíc v porovnaní s jedním článkem. Jak to funguje?
POSLAT SMS
Čti bez omezení celý měsíc. Stačí poslat SMS (za 125 Kč). Jak to funguje?
POSLAT SMS
Domů
Sdílet
Diskuse