Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. listopadu 2020 13:15
Čas čtení 1:10
Viktor Kniš

17. novembra chcú protestovať ĽSNS, Komunisti, Fico, Danko aj chuligáni, ktorí sa prídu pobiť. Zasiahne vojenská polícia?

NEWS
Uložit Uložené

V Deň boja za slobodu a demokraciu čakajú hlavné mesto nepokoje, ktorých sa zúčastní Fico aj Kotleba.

Kým si zvyšok Slovenska bude 17. novembra pripomínať ako Deň boja za slobodu a demokraciu, extrémisti z ĽSNS, Ultras Slovana, Komunisti, Ficov Smer či Andrej Danko budú protestovať v uliciach proti vláde.

Predseda strany Smer Robert Fico v televízii JOJ povedal, že si zorganizuje na protestoch „vlastnú udalosť,“ priamo však neodpovedal na otázku, či je podľa neho v poriadku podporovať extrémistickú ĽSNS a priaznivcov radikálnej pravice. 

Podľa informácií Denníka N sa majú protivládnych protestov zúčastniť aj chuligáni, ktorí prídu len s cieľom vyvolať konflikt a pobiť sa. „Sú k dispozícii spravodajské informácie, že môže prísť aj tvrdé jadro chuligánov, ktoré si nosí aj chrbtové chrániče proti obuškom. Môžu tam ísť s tým, že budú pripravení na bitku,“ poznamenal pre Denník N zdroj blízky vláde.

Domů
Sdílet
Diskuse