Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. listopadu 2020 12:56
Čas čtení 0:23
Jakub Paulík

Hamilton získal sedmý titul F1, dorovnal tak legendárního Schumachera

NEWS
Uložit Uložené

Talentovaný pilot Formule F1 může oslavovat.

Lewis Hamilton byl do dnešního dne šestinásobným mistrem světa ve Formuli F1. Po letech 2008, 2014, 2015, 2017, 2018 a 2019 si však nadaný jezdec týmu Mercedes připisuje další vítězství a počtem titulů (7) dorovnává Michaela Schumachera.

Doporučeno
UFC bojovníci Makhmud Muradov, Dvořák a další nám řekli, komu fandí v megazápase Mike Tyson vs. Roy Jones Jr. UFC bojovníci Makhmud Muradov, Dvořák a další nám řekli, komu fandí v megazápase Mike Tyson vs. Roy Jones Jr. 12. listopadu 2020 16:49

Hamiltonovi se podařilo další piloty pokořit se značným časovým odstupem. Ke konci závodu si příčky za Hamiltonem střídali Pérez, Leclerc a Vettel. 2 kola do konce chtěl Hamilton zastavit v boxech, rychle si to ale rozmyslel.

Leclerc se v závěrečném kole pokusil předjet Péreze, ale nakonec skončil za Vettelem na čtvrtém místě. Druhé místo tedy obsadil Sergio Pérez a na třetí příčku se díky chybě Leclerce probojoval Sebastian Vettel.

Domů
Sdílet
Diskuse