Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. listopadu 2020 18:54
Čas čtení 0:29
Viktor Kniš

Oli Freak: Streetwear je na Slovensku 20 rokov pozadu (Rozhovor)

REFRESHER
Uložit Uložené

Prinášame ti rozhovor s Oliverom - zakladateľom značky Freak, ktorú si idú aj mnohé tváre zo slovenskej rapovej scény.

Oliver je zakladateľom slovenskej značky oblečenia Freak, ktorú dnes okrem známych tvárí na Slovensku nosia aj zahraniční interpreti naprieč Európou. Keď vydáva nové kolekcie, fanúšikovia čakajú v stometrových radoch a dúfajú, že sa im ešte čosi ujde. Oliver má jasnú víziu, čo má jeho brand symbolizovať, zároveň nerobí kompromisy a nebojí sa experimentovať. 

My sme sa s ním porozprávali nielen o jeho skúsenostiach v komerčnom biznise, ale aj o názoroch na to, čo sa práve nosí a pohľade na módu ako takú. 

Mladý Slovák začínal podnikať ešte v puberte, a tak je dobrým príkladom toho, že aj bez skúseností sa dá vybudovať úspešný projekt. Olivera hnala odhodlanosť a v začiatkoch mu pomohol aj Delik, ktorý s ním bol ochotný v tom čase spolupracovať. 

Doporučeno
Kabelky Birkin od Hermès stojí stovky tisíc korun. Proč si někteří Češi koupí kousek kůže v ceně malého bytu? Kabelky Birkin od Hermès stojí stovky tisíc korun. Proč si někteří Češi koupí kousek kůže v ceně malého bytu? 15. listopadu 2020 10:15
Domů
Sdílet
Diskuse