Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. listopadu 2020 16:59
Čas čtení 1:09
Adam Novosad

Mazurek, Uhrík aj Kotleba už burcujú ľudí v centre Bratislavy. Stojí s nimi jedna z tvárí Nežnej revolúcie Ján Čarnogurský

NEWS
Uložit Uložené

Protest pred prezidentským palácom v Bratislave pokračuje aj po tom, čo sa v hlavnom meste pomaly zotmelo.

Za zvukov vulgárnych sloganov skandujúcich z davu zhromaždeného pred prezidentským palácom v Bratislave sa ľuďom postupne začínajú prihovárať predstavitelia ĽSNS, predseda Komunistickej strany Slovenska a dokonca aj bývalý disident a jedna z top postáv Nežnej revolúcie Ján Čarnogurský. Na proteste bolo vidno rôzne vlajky - slovenskú, bývalého ZSSR aj zástavu ĽSNS.

Dav burcovali najskôr Mazurek s Uhríkom

Milan Mazurek vo svojom prejave spomínal, ako považuje ľudí, ktorí sa dnes pred prezidentským palácom zhromaždili za hrdinov, o ktorých raz budú čítať ich deti. Kritizoval vládu a opatrenia.

Na mieste už rečnil aj poslanec Európskeho parlamentu Milan Uhrík. Ten sa v prejave venoval najmä súčasnej situácii v slovenskej politike a justícii. 

Domů
Sdílet
Diskuse